Δώρο άδωρο η εξεταστική?

Διαφωνώ λίγο με τον τίτλο μου αλλά ας πάμε παρακάτω. Δηλαδή εντάξει δε λέω  γκρίνιαζα μιζέριαζα τόσο καιρό με την κατάληψη αλλά κάτσε ρε φίλε  άσπρη μέρα δεν είδαμε  κοπανάς  εξεταστική  ?
Δηλαδή τι πατάμε το κουμπί διαβάζει το παιδί ?   Α αν ήταν έτσι θα ήμανε στα εξωτερικά  και όχι στο ΤΕΙ . Δε το λέω αυτό για να υποβαθμίσω το  ΤΕΙ σαν ΤΕΙ   .Ίσα ίσα που η σχόλη μου έχει δώσει πολλά ,  εκτός από αυτά με έκανε να μάθω τον τρόπο  για το πως να αποκτήσω όλα αυτά που ξέρω και μαθαίνω καθημερινά  , αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφαλαίο .Δε λέω μπορεί να μου χει βγει από την μύτη αλλά κάνεις δεν είπε ότι η ζωή είναι εύκολη τουλάχιστον όχι για όλους . Όσο και να θες   όσο σωστός και να είσαι όταν ακούς  ” κατά πάσα πιθανότητα χάθηκε η εξεταστική ” χάνεις τις ελπίδες σου και παραιτείσαι   ειδικά όταν αυτό το πράγμα συμβαίνει για 2η φόρα στην ακαδημαϊκή ζωή σου. Εγώ τέλος πάντων τις έχασα και παραιτήθηκα .Και τι έκανα ? Ε τι σε νοιάζει τώρα δηλαδή ? (Δούλεψα προχώρησα προσωπικά project έτσι για να σου φύγει η περιέργεια δηλαδή)

Ξαφνικά λοιπόν αφού έχω μάθει οτι έχει λήξει η κατάληψη  Παρασκευή βράδυ(πανηγύρια που κάναμε)  , αμάν μια συνέλευση έχασα και εγώ τότε άνοιξε  όχι πως με χάλασε αλλά οκ . Αυτό λοιπόν που με χάλασε είναι  ότι την επόμενη μέρα  βλέπω ανακοινωσάρα στο site  με κόκκινες γραματαρες η εξεταστική θα γίνει από Τρίτη μέχρι την άλλη Τρίτη κάτσε ρε man  έμενα με ρωτήσεις ? Τρίτη φωνή στο backround  -“τι λε ρε μεγάλε προτιμάς να την χάσεις  ?”
Ε όχι  δε θέλω να την χάσω  αλλά κάπου και κάπως πρέπει να πω και εγώ τον πόνο μου ρε αδερφέ!  Δηλαδή εμείς που δεν το χουμε με την οργάνωση και την “αυτόματη” συγκέντρωση του κουμπιού που είπα πιο πάνω , μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ?

Και γκρινιάζω  τι γκρινιάζω  , όχι τίποτα άλλο το βλέπω σε επανάληψη με το 2006 ο χαμένος ποιος είναι ο Μιχαλάκης και από ότι φαινεται
ο Μιχαλάκης είναι 2χ χαμένος …..


 Ε ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !  ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΧΩΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ? ?

Anyway εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία σε όλους  μας !

PS: αν ανακαλύψατε κανένα ορθογραφικό να μου το πείτε να το σιάξω

 

 

και κάτι για να χαλαρώσομε  και να ξεχαστούμε (λιγο)

ε τι χωρίς μουσική θα σας άφηνα νομίζετε μπορείτε να την γλυτώσετε έτσι !

Leave a Reply